IJsselzicht vanuit dit mooie chalet!

Chalet voor rustzoekers en natuurliefhebbers!! NU TE KOOP!!! Vraagprijs 49.000,00

Op camping het Haasje in Olst staat, direct aan de IJssel, ons heerlijk ruime chalet.
Naast de oorspronkelijke caravan is een nieuwe aanbouw geplaatst met een houten terrasje voor en achter en een houten vloer binnen. De totale ruimte is daarmee twee keer zo groot als normaal en superlicht door de schuifpuien aan beide zijden. Buiten een mooi tuinhuis, in gebruik als schuur.
Spectaculaire zonsondergangen!'

Het huis is nog steeds te huur in de midweken. In de weekenden is het bezet. Mocht het tussentijds verkocht worden, dan mag je voor dezelfde prijs naar een nog mooier, luxer en groter vakantiehuis, eveneens met uitzicht op de IJssel, maar nu vanaf camping de Scherpenhof in Terwolde.
Buitenzwembad, (snack-)bar en watersportfaciliteiten op het park. Gelegen in het prachtige natuurgebied de Duursche Waarden, tussen de hanzesteden Deventer en Zwolle, die per fiets goed te bereiken zijn.


Check evt beschikbaarheid voor de verhuur via airbnb. https://www.airbnb.nl/rooms/25119380?s=a9s-6rRS

Bellen mag ook.

In de aanbouw kun je lekker eten aan de eettafel,
waar je natuurlijk ook gewoon kunt
zitten mijmeren.Binnen is een kamer met comfortabel bankstel.
Ook bij minder goed weer heb je hier zicht op de IJssel en de prachtige scheepvaart: vrachtschepen, riviercruises, plezierjachten en zelfs kano's. Ook is er dus een extra aanbouw, waar nu een grote tafel staat. Maar je zou de ruimte anders kunnen gaan benutten.
Ook als het slechter weer is en je binnenzit houdt je een specaculair uitzicht op de IJssel en de scheepvaart die voorbij komt varen.

Er zijn twee slaapkamers, maar voor de verhuur ga ik uit van eentje. In principe is verhuur voor maximaal 2 personen, maar je kunt altijd even overleggen als je een andere vraag hebt.

Mijn eigen slaapkamer heb ik doorgebroken zodat ik vanuit mijn bed zicht heb op de IJssel, maar het is niet geblindeerd. Deze ruimte is niet bedoeld voor de verhuur. De slaapkamer voor de verhuur heeft een raam dat open kan, een verduisterend rolgordijn en een twee-persoons bed.

Er is een douche-ruimte met wasbak en w.c. Uiteraard zijn er op de camping ook ruime en nette douche-faciliteiten, voor wie dat prefereert.

De keuken is niet groot maar doeltreffend; je kunt er prima koken op een 5-pits gasstel; potten, pannen, eetgerei zijn uiteraard aanwezig; er is een koelkast die bij aankomst lekker koud is. Je meegebrachte spulletjes kunnen er zo in!Op de camping is een zwembad met kinderbadje; een mogelijkheid om de hoogst noodzakelijke spulletjes te kopen; er is een snackbar (faciliteiten voornamelijk in hoogseizoen en weekenden).
Er is wifi in de caravan, maar realiseer je dat dit beperkt kan zijn soms.

Prijzen voor de verhuur varieren en zijn afhankelijk van de periode; basistarief in principe 59 euro per nacht buiten de weekenden, het hoogseizoen en feestdagen. Wil je langer  of vaker verblijven, dan krijgen we natuurlijk hele andere week- of maandprijzen. Bel gerust!

Schoonmaakkosten 40 euro. Toeristenbelasting 1.50 p.p.p.d.
Het is ook mogelijk om 1 nacht - 2 dagen te boeken; bv. aankomst op woensdagochtend en vertrek op donderdagavond. 
Ook mogelijk in het weekend. 


Vanaf begin 2019 is er ook een mogelijkheid om een prachtige caravan te huren eveneens aan de IJSSEL maar nu op camping de Scherpenhof in Terwolde gelegen. Foto's volgen! Deze luxe en ruimere caravan is een alternatief bij evt. verkoop!

Daarnaast is er een  verbouwde schuur te huren bij mijn dijkhuisje in Terwolde. Dan is een korte vakantie op meerdere mooie locaties een optie. Met mogelijkheid om te fietsen, te schilderen, te tuinieren en welness. 
Ideaal voor single vrouwen of vriendinnen!!! 
Ook te huren voor het geven van eigen workshops of  het houden van vergaderingen. 

Stuur gerust een mail naar info@JettyKuiper.nl of bel of sms naar 06-29403849 voor beschikbaarheid en prijsBeschikbaarheid ook te checken via airbnb-link:
https://www.airbnb.nl/rooms/25119380?s=a9s-6rR

Filmje youtu.be/rgeCfHZq-gY