IJsselzicht vanuit dit mooie vakantiehuis!


Website voor twee vakantiehuizen in

Terwolde (TE HUUR scroll naar beneden!). Huisdier- en rookvrij. 
Nabij de IJssel voor natuurliefhebbers en wie van vissen houdt zit hier helemaal goed!

In  Olst (TE KOOP -verkocht onder voorbehoud) - 


Na lezing nog 
meer info nodig? 06-29403849 
Mail: Jetty.Kuiper@ upcmail.nl


      

1. TE HUUR: Uitzicht vanuit dit vakantiehuis in Terwolde!!! 
Chalet op camping de Scherpenhof in Terwolde; met zicht op de IJSSEL.I

Ik heb ook een kleiner chalet op deze camping dat te huur is als het vliegverkeer weer op gang is (info volgt op de nieuwe website binnenkort)

Het vakantiehuis op camping de Scherpenhof in Terwolde heeft een zeer ruime woonkamer met een glazen wand, van waaruit je zicht hebt op een groot grasveld, een visvijver met daarachter de IJSSEL, waar de boten varen. Dit chalet is voorzien van een ruime moderne keuken met uitgebreide inboedel. Daarnaast is er een grote veranda, met glazen pui, zodat je ook bij wat minder goed weer toch lekker beschut buiten kunt zitten. De ruime doucheruimte heeft een wasbak, toilet en grote douchecabine. Er zitten twee slaapkamers in, maar in principe wordt er slechts een aangeboden voor de verhuur. Dit mede om de overlast voor de buren zo klein mogelijk te houden. Mocht je echter bv. met een vriendin willen komen en graag beiden een eigen slaapruimte hebben, dan is dat bespreekbaar. 

Het vakantiehuis wordt aangeboden via Airbnb. Op de link onder de foto's kun je de beschikbaarheid checken. Als je dit leest en interesse hebt, kun je beter even persoonlijk contact met me opnemen. Dat scheelt in de kosten. De prijzen via Airbnb gelden vanaf drie nachten, maar een boeking voor 1 nacht / 2 dagen (bv. van woe.ochtend tot donderdag begin van de avond) is bespreekbaar voor een wat hoger tarief, meestal buiten het hoogseizoen, eanneer weekboekingen de voorkeur hebben. Rook- en huisdiervrij. In principe max. 2 personen; langere verhuur bij voorkeur voor iemand alleen.
Link met beschikbaarheid op Airbnb en extra informatie

https://www.airbnb.nl/rooms/265261 Rechtstreeks boeken is wat goedkoper dan via deze link.

Prijsindicatie vanaf 59 euro per nacht, afhankelijk van midweek/weekend, laag- en hoogseizoen. weekprijzen vanaf € 395; in hoogseizoen oplopend tot ca. € 650,00.

Schoonmaakkosten 50 euro; borg €150.00. Toeristenbelasting en campingkosten € 4,50 p.p.p.n. Doorgaans ter plaatse te betalen (aan de receptie).

Via airbnb heb ik gekozen voor een streng annuleringsbeleid. Dat geldt ook voor rechtstreekse boekingen. Een annuleringsverzekering kan daarom wenselijk zijn.

Zeer ruime eigen parkeerplaats 

Schepen door de IJssel: plezierjachtjes, vrachtverkeer of of soms een riviercruise....2. TE HUUR Chalet eveneens op camping de Scherpenhof; 
Hier geen zicht op de IJssel maar wel op een ooievaarsnest en hortensia's.

Dit chalet is wat kleiner maar is onlangs goed gerenoveerd. Het heeft een nieuwe CV, geiser, airco; is voorzien van dubbel glas en horraampjes. TV beschikbaar. Het heeft een tweepersoonsbed en een slaapkamertje met een stapelbed. Niet echt geschikt voor meer dan 2 volwassenen. De tuin is leuk aangelegd. Je zit er volop inde hortensia's. Er is een heerlijke veranda, waar je kunt loungen en evt. zelfs een potje kunt pingpongen. Tevens is er een schuur. Desgewenst zijn er twee fietsen bij te huren. Richtprijs per week vanaf € 325,--. In hoogseizoen € 495,--. Losse nachten vanaf drie te boeken van 49 euro, afhankelijk van de periode. Ook in de winter beschikbaar en evt. voor wat langere verhuur. In dat geval is het in overleg te bepalen huurbedrag exclusief energiekosten. De bijkomende kosten zijn hier schoonmaak € 40,--; afdracht camping en toeristenbelasting € 4,50 p.p.p.n.. Borg 100. Beschikbaar vanaf eind mei.
Na boeking en betaling in principe geen restitutie. Streng annuleringsbeleid.

       

 
 
 
                  

3. TE HUUR Gastenverblijf met sauna en atelier. 

Op een kilometer afstand van bovenstaand chalet staat mijn eeuwenoude dijkhuisje, In de tuin staat een leuk gastenverblijf. Het is niet groot, maar je kunt er zeker in je eentje prima verblijven. Er staat een heerlijk bed met elektrisch verstelbare spiraal. In de ruimte is een toilet, een lekkere douche en een infrarode sauna. Verder is er een veranda met een lekkere ligstoel en zelfs een klein badje. in combinatie met de sauna heerlijk! Wat verderop in de tuin is een ateliertje. Wie dat leuk vindt mag daar zitten om zich creatief uit te leven. Deze optie wordt geregeld aangeboden aan vrouwen die er even tussenuit willen. Desgewenst is het mogelijk om dit te doen met een coachingtraject. Ik heb oa. een 3-daagse ontwikkeld met de titel "Heel je leven". Daarnaast ben ik trainer van levenseindedoula's en ook dat kan in individuele sessies. Wil je hierover meer informatie neem dan een kijkje op mijn website www.JettyKuiper.nl


(schilders-)ateliertje
 


3. TE KOOP (verkocht onder voorbehoud): 
Chalet voor rustzoekers en natuurliefhebbers in Olst, aan de IJssel!!
Leuke beloning als jij de koper aanbrengt!

Vraagprijs: € 49.000 incl. inboedel


Op camping het Haasje in Olst staat, direct aan de IJssel, ons heerlijk ruime chalet.
Naast de oorspronkelijke caravan is een nieuwe aanbouw geplaatst met een houten terrasje voor en achter en een houten vloer binnen. De totale ruimte is daarmee twee keer zo groot als normaal en superlicht door de schuifpuien aan beide zijden. Buiten een mooi tuinhuis, in gebruik als schuur. Houd je van rust, privacy en misschien zelfs vissen, dan is dit jouw paradijs!!
Spectaculaire zonsondergangen!'
Buitenzwembad, (snack-)bar en watersportfaciliteiten op het park. Gelegen in het prachtige natuurgebied de Duursche Waarden, tussen de hanzesteden Deventer en Zwolle, die per fiets goed te bereiken zijn.

Het chalet is per direct beschikbaar na verkoop.

Binnen is een kamer met comfortabel bankstel.
Ook bij minder goed weer heb je hier zicht op de IJssel en de prachtige scheepvaart: vrachtschepen, riviercruises, plezierjachten en zelfs kano's. Ook is er dus een extra aanbouw, waar nu een grote tafel staat. Maar je zou de ruimte anders kunnen gaan benutten.Ook als het slechter weer is en je binnenzit houdt je een specaculair uitzicht op de IJssel en de scheepvaart die voorbij komt varen.

Er zijn twee slaapkamers, maar voor de verhuur ben ik uitgegaan van eentje. In principe is verhuur voor maximaal 2 personen, maar je kunt altijd even overleggen als je een andere vraag hebt. Verhuur is nu niet meer van toepassing, al kan een volgende eigenaar daar wel voor kiezen, in overleg met de camping. Beschikbaarheid ook te checken via airbnb-link:
https://www.airbnb.nl/rooms/25119380?s=a9s-6rR

Filmje youtu.be/rgeCfHZq-gY